Succeservaringen

Een waardevol coachingstraject.
Dorine creëert in haar coaching een sfeer van ongedwongenheid, warmte en acceptatie, waarbij ze goed luistert en door middel van de juiste vragen wist ze mij terug te brengen naar de kern: de antwoorden kwamen vaak uit mezelf!
Daarbij biedt ze andere werkvormen aan dan alleen praten; met behulp van verschillende ‘herstelmethodieken’ heb ik veel inzichten en oplossingen kunnen verkrijgen. Dank!

Miranda, Verhuurconsulent Delta Wonen


In december 2017 met spoed op zoek naar een ervaren maatschappelijk werker voor 3 maanden. Dorine Snellink accepteerde de opdracht en ging voortvarend aan de slag. Buiten het feit dat zij leerlingen en hun systeem per direct de gewenste begeleiding bood coachte zij tevens het team waar het ging om complexe vraagstellingen op psychosociaal gebied. Dorine wist in een zeer kort tijdsbestek orde op zaken te stellen en bood de gewenste continuïteit.

Jan den Biggelaar, Manager bedrijfsvoering Vogellanden


logo-tt-engineering Een sessie met een verrassende start, waaruit direct het belang van “omgekeerd denken”, ofwel denken buiten de kaders bleek. Kritische vragen tijdens de groepssessie werden door de coach niet geschuwd, waardoor doordenken en “verder kijken dan je neus lang is” werden gestimuleerd.

Marleen Spikker, 
Marketing en Communicatie TT-groep.


logo-tt-engineering
Vanuit Snellink-TC is er duidelijk en transparant gehandeld. Dit geeft vertrouwen. In een korte tijd heb ik veel bereikt dat direct toepasbaar is, zowel op het werk als privé.’

Engineer TT-Engineering


logo-shipardMet de juiste scherpe vragen, kwamen vanzelf de antwoorden naar boven. In samenwerking met Snellink-TC was er directheid, humor en veiligheid.

Voorman Vitters Shipyard


logo-shipardDorine Snellink van Snellink TC is een enthousiaste, gedreven coach met een no-nonsense aanpak.
Ze laat de gecoachte zijn of haar eigen talenten ontdekken. Samen met de gecoachte zoekt ze uit waar zijn of haar kracht ligt, waar deze plezier in heeft en energie van krijgt.
Door praktische oefeningen en handvatten leert de gecoachte zijn of haar eigen vooraf bepaalde doelen te behalen. Bij een eventueel volgend coachingstraject is Dorine de eerste die ik ga bellen!

Jeanet Kroek – HRM


logo-shipardEen coachtraject van Snellink-TC is prettig. Na het traject was ik overtuigd van mijn eigen kunnen. Coachsessies vonden plaats binnen het bedrijf. Ideaal voor de werkgever en de medewerker. Geen tijd kwijt aan reizen, snelle terugkoppelingen, makkelijk benaderbaar.

Meewerkend voorman Vitters Shipyard


Dorine Snellink heeft een groot inlevingsvermogen en kan echt naar je luisteren. Dit maakt dat je aan het einde van de bijeenkomst nieuwe inzichten en oplossingen hebt omtrent je persoonlijke uitdagingen.

Pim van der Woude – Regge Hout


De samenwerking binnen een nieuw gevormd projectteam verliep nogal chaotisch, daarom hebben we de hulp ingeroepen van Snellink TC. Tijdens het telefonische voorgesprek wist Dorine al snel oorzaken van het probleem aan te wijzen.

Dorine stelde tijdens de coachingsessie de juiste vragen op het juiste moment en wist zo iedereen te betrekken, haar directe manier van communiceren past ook goed bij onze groep. Met de door Snellink TC toegepaste methodes kon ieder teamlid zelf ontdekken wanneer hij/zij het beste tot zijn/haar recht kwam in de groep. Tijdens het eerstvolgende teamoverleg was er merkbaar resultaat geboekt en werkte de groep veel effectiever samen!

Erwin Versteeg, Mechanical Engineer – IMS Almelo


Wadinko Traineeship heeft Dorine ingeschakeld om de intervisie van een aantal trainees te begeleiden. Dorine is prettig om mee samen te werken, ze luistert goed naar de wensen van de klant en komt met concrete voorstellen. Onze trainees zijn erg positief over haar intervisie.

Marieke v Dijk, programma manager Wadinko