Over Snellink TC

De kracht van Snellink-TC
Enthousiast, energiek, betrokken en doelgericht. Kenmerkende eigenschappen van Dorine Snellink, oprichtster en drijvende kracht achter Snellink-TC. Deze eigenschappen vormen in combinatie met haar kwaliteiten op het gebied van communicatievaardigheden en veranderingsprocessen de basis binnen haar praktijk als coach en trainer.

Dorine studeerde in 1999 af als maatschappelijk werker aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ze werkte onder meer in de Jeugdzorg, bij Isala Klinieken (afdeling Traumalogie) en bij Centrum voor revalidatie Vogellanden. Daarnaast ontwikkelde Dorine zich in individuele coaching, begeleiding, coördinatie, training en beleidstaken.

De verschillende vervolgstudies op het gebied van Vitaliteitsmanagement, Verliesmanagement, Professioneel Trainerschap en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) gaven meer verdieping aan bestaande kennis.

Visie
In ieder traject is het doel talenten, drijfveren en belangrijke waarden te ontdekken én het stimuleren hier naar te handelen. Door bewustwording, keuzes te maken en te doen! In een sfeer van veiligheid en vertrouwen laat Dorine mensen leren door te ervaren. Hierbij steeds uitgaande van de eigen kracht van de klant.

Kracht, herstel-denken en de eigen regie. Dat zijn de kernwoorden tijdens een traject bij Snellink-TC.