Training

Maatwerk
Als het gaat om training richt Dorine zich vooral op het maatwerk! Wij spelen in op de vraag die op dat moment actueel is voor u en uw medewerkers. Stimuleren van het bewustwordingsproces is het grootste deel van het verandertraject. Samen met u ontwikkelen we een stappenplan om de gewenste resultaten te bereiken. Immers, bewustwording is niet genoeg. De kracht van verandering zit in het DOEN!

Training aan een groep medewerkers, eventuele aanvullende individuele coaching en/of supervisie; Dorine houdt (verander-) processen op gang.

Stimulerend
Vanuit een overtuiging “waarom moeilijk doen als het samen kan”, coach ik medewerkers en bedrijven om communicatie leuker te maken. Als DISC analist zet ik o.a. graag DISC in. Een middel dat vanuit zijn eenvoud doeltreffend werkt.

DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit! Het begrijpen van de 4 persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of te verminderen, de verschillen in anderen te waarderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden. Je begrijpt (beter) wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes
maken en voorkeuren hebben.